Belépés
Ki olvas minket
Oldalainkat 75 vendég és 1 tag böngészi

PostHeaderIcon Cikkek

Nemzeti Sport Online - Jégkorong rovat
 • Hoki-vb: vereség után – Chernomaz nem ad kifogásokat
  Rich Chernomaz szövetségi kapitány szerint ahhoz, hogy hatékonyabb legyen a magyar jégkorong-válogatott, sokkal okosabban kell játszania kedden Dél-Korea ellen, mint hétfőn, az osztrákok ellen elveszített világbajnoki mérkőzésen (1–3).

 • Hoki-vb: vereség az osztrákok ellen
  Az Ukrajnában zajló divízió 1/A-világbajnokság 2. fordulójában a magyar válogatott Ausztriával találkozott. Az ukránok elleni győzelem után az osztrákokat nem sikerült megverni, pedig az első két harmad képe alapján reális volt a remény. A harmadik harmadban azonban mindkét emberelőnyüket belőtték az osztrákok, a magyar csapat pedig nem tudott újítani, így magyar szempontból vereséggel folytatódott a világbajnokság.

 • Két jó harmad nem elég – osztrák siker emberfórokkal
  Az Ukrajnában zajló divízió 1/A-világbajnokság 2. fordulójában a magyar válogatott Ausztriával találkozott. Az ukránok elleni győzelem után az osztrákokat nem sikerült megvernünk, pedig az első két harmad képe alapján reális volt a remény. A harmadik harmadban azonban mindkét emberelőnyüket belőtték az osztrákok, a magyar csapat pedig nem tudott újítani, így magyar szempontból vereséggel folytatódott a világbajnokság.

 • Hoki-vb: csak Ausztriára figyeljünk, a többi még ráér!
  Félórás átmozgatással és átalakított emberelőnyös játékkal készült hétfő délelőtt a magyar válogatott, amely este Ausztriával játszik a Kijevben zajló divízió 1/A-világbajnokságon. Majoross Gergely, a válogatott másodedzője pontosabb játékot vár, mint az ukránok ellen.

 • NHL: az Ottawa és a Washington jutott utolsóként tovább
  Az Ottawa a Bostont, a Washington pedig a Torontót győzte le az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) rájátszásának legutóbbi játéknapján, ezzel mindkét gárda megszerezte negyedik sikerét a párharcában, és továbbjutott a következő körbe.

 • Hoki-vb: meglepetés, Dél-Korea legyőzte Kazahsztánt
  Dél-Korea 5–2-re legyőzte Kazahsztánt a kijevi divízió 1/A-s jégkorong-világbajnokságon vasárnap.

 • Hoki-vb: „Ausztria erősebb, mint Ukrajna, jobban kell játszanunk”
  Meccset nem játszott, de 75 percet edzett vasárnap a magyar válogatott, amely Ukrajna szombati legyőzése után hétfő este Ausztriával játszik a divízió 1/A-világbajnokságon – kulcsmeccset.

 • NHL: újabb három csapat a rájátszás elődöntőjében
  A New York Rangers, a St. Louis Blues és az Edmonton Oilers is biztosította továbbjutását a főcsoport-negyeddöntőből az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) rájátszásának szombati játéknapján.

 • Hoki-vb: ha nehezen is, de győzött Kazahsztán
  A kazah válogatott 3–2-re legyőzte az osztrák csapatot a kijevi divízió 1/A-s jégkorong-világbajnokság nyitó napján szombaton.

 • Hoki-vb: a lengyelek nem bírtak Dél-Korea kapusával
  Dél-Korea jégkorong-válogatottja 4–2-re legyőzte Lengyelországot a Kijevben zajló divízió 1/A-világbajnokság szombati nyitó napján.

Mi a véleményed az idei edzőtáborról?
 
Partnereink
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés